Urmărește-ne

Fotbal

”Tricolorii” obțin victoria la Riga

Echipa antrenată de Sergiu Cleșcenco s-a impus cu 2-1 la Riga în Liga Națiunilor după ce a făcut o primă repriză foarte bună. După ce gazdele au avut o transversală, ”tricolorii” au devenit tot mai periculoși și au înscris două goluri prin Ioan-Călin Revenco și Ion Nicolaescu, ambii după o lovitură de cap. Chiar și fără Oleg Rebciuk (accidentat) și Vadim Rață (suspendat), Moldova a fost privată și de un penalty la 0-1, în urma unui fault clar asupra lui Nichita Moțpan, chiar sub privirile președintelui UEFA, Alexandr Ceferin, aflat în tribunele arenei Skonto.
Ioan-Călin Revenco a încris primul său gol la echipa naționala, în timp ce Ion Nicolaescu a ajuns la cota 9 și țintește titlul de golgheter all-time, deținut de actualul selecționer Sergiu Cleșcenco (11 goluri).
După pauză, letonii au marcat golul de onoare prin Janis Ikaunieks.
Moldova totalizează 10 puncte și poate forța calificarea în Liga C a Ligii Națiunilor duminică împotriva lui Liechtenstein, cu condiția ca Letonia (12 puncte) să piardă în deplasare cu Andorra. (foto: fmf.md)

Letonia – Moldova 1-2
Marcatori: Ikaunieks 55 – Revenco 26, Nicolaescu 45
Moldova: Celeadnic, Armaș, Posmac, Ionița (c), Moțpan (Cociuc 84), Nicolaescu (Postolachi 73), Damașcan (Cojocaru 90+4), Caimacov, Craciun, S.Platica (Jardan 84), Revenco
Antrenor: Sergiu Cleșcenco

Mai multe din Fotbal