Connect with us

Tenis

Roger Federer il face „knock out” pe Radu Albot

radu albot

O să încep acest articol prin a-l lăuda pe Radu pentru jocul făcut, să nu-mi săriți în cap. Merită toate felicitările noastre numai și numai pentru faptul că a ajuns la un așa nivel. Să joci cu unul din cei mai buni jucători de tenis din circuitul ATP nu este ușor, dar să mai și joci cu unul determinat să cîștige cel de-al 10-lea său titlu Swiss Indoors este și mai greu.

Radu a fost uluit de prestația lui Federer, iar cei care au văzut meciul, au putut vedea LIVE acest lucru. La 3-0, Radu era uluit și încă putea să zîmbească.

Pentru cei care nu știu, să joci la un așa nivel înseamnă costuri extrem de ridicate, care nu se rezumă doar la cheltuielile de deplasare. Radu Albot este eroul nostru, așa cum Simona Halep este eroina vecinilor noștri români.

Rezumatul meciului dintre Roger Federer și Radu Albot din cadrul optimilor de finală a turneului de tenis indoor Swiss Indoors Basel 2019

Meciul începe pe serviciul jucătorului nostru care face repede 0-30, Federer cîștigă două mingi și face 30-30, urmat de o minge cîștigată de Radu. 30-40, urmat de Avantaj Albot. De aici meciul se rupe și jucătorul elvețian reușește să facă break chiar din primul game.

Al doilea și al treilea game este cîștigat tot de elvețian. La scorul de 3-0 pentru Federer, Albot are încă puterea să zîmbească. A venit setul 4, set în care jucătorul nostru a opus o oarecare rezistență, însă nu a reușit să facă față jocului extrem de bun făcut de Federer.

Albot la scorul de 5-0 pentru Federer
Albot la scorul de 5-0 pentru Federer

Setul numărul 5, serviciul lui Albot, break la zero făcut de elvețian și scorul a devenit 5-0. La acest scor am observat și prima dezamăgire reală pe fața lui Radu, era pur și simplu împietrit, dezamăgit.

A urmat setul cu numărul 6, pe serviciul elvețianului, cîștigat de acesta la 0. Scor final setul 1, Roger Federer – Radu Albot 6-0

A început setul 2, Albot greșește des iar elvețianul nu îi lasă nici o șansă, 40-0 pe serviciul jucătorului nostru. Cu trei mingi de break pentru Federer, Albot se mobilizează și face 40-40. Albot este de două ori în avantaj însă nu reușește să fructifice și pierde primul game, break Federer. Albot este împietrit, nu îi vine să creadă ce se întâmplă.

Game-ul doi, elevețianul cîștigă la 0. Urmează cel de-al treilea game, Albot cîștigă cîteva mingi, face 40-30 urmat primul game cîștigat de acesta, scorul devine 2-1 pentru Federer. Radu Albot ridică mîna în semn de victorie, face o plecăciune către spectatori și sala îl aplaudă. Setul 3 este cîștigat ușor de elvețian, 3-1.

Urmează game-ul cu nr. 5, Federer aleargă după fiecare minge, 40-40, urmat de avantaj și game Albot. Acesta nu mai gesticulează și se îndreaptă ferm spre margine, semn că își dorește o revenire. Scorul devine 3-2.

Game-ul cu numărul 6 este cîștigat foarte ușor de elvețian iar cel cu numărul 7 este cîștigat de jucătorul nostru. Este primul game cîștigat relativ ușor. Scorul devine 4-3 pentru Federer. Game-ul cu nr.8 începe cu o dublă greșeală a elvețianului, acesta însă își revine repede și cîștigă serviciul, scor 5-3.

În game-ul decisiv Federer reușește să facă break-ul, game, set și meci Federer. Scor final Roger Federer – Radu Albot 6:0, 6:3. Meciul este cîștigat de elvețian în doar 62 de minute.

Mai jos regăsiți statisticile meciului dintre cei Federer și Albot

Statistici meci Roger Federer vs Radu Albot din cadrul Swiss Indoors 2019

Pentru calificarea în optimile de finală a turneului Swiss Indoors 2019, Radu va primi un cec în valoare de 28.630 euro. Următorul turneu la care va participa Radu Albot este turneul Rolex Paris Masters. Acesta se va desfășura în perioada 28 Octombrie 2019 – 3 Noiembrie 2019.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis