Connect with us

Tenis

Radu pierde cu 3-0 în turul inaugural de la Wimbledon + pronostic la proba de dublu

wimbledon

Speram ca Albot să cîștige un set, eram sigur de asta, chiar dacă el este un jucător foarte slab pe iarbă. Un jucător 40 ATP nu are voie să joace atît de slab împotriva unuia care este pe locul 33 ATP, iar dacă pierzi cu scorul de 3-0, te aștepți ca măcar să ajungă într-unul din ele în tie-break.

Nu a fost cazul și în acest meci, Jan-Lennard Struff – Radu Albot, 3-0 la seturi, 6-4, 6-3, 6-2, un meci extrem de slab făcut de acesta în turul inaugural de la Wimbledon.

Urmează ca miercuri 3 Iulie 2019 să joace în proba de dublu, alături de tunisianul Malek Jaziri. Cei doi vor juca împotriva cuplului Rajeev Ram / Joe Salisbury (cap de serie nr.12). După eșecul catastrofal de astăzi, nu îi dau prea mari șanse lui Albot de a accede în turul doi la proba de dublu.

La pariuri, Radu Albot / Malek Jaziri sunt cotați cu 4.66 în caz de victorie, în timp ce Rajeev Ram / Joe Salisbury au o cotă de 1.18

Radu Albot / Malek Jaziri vs Rajeev Ram / Joe Salisbury la pariuri

Vă recomand să nu pariați pe acest meci, dar dacă insistați să-l adăugați în lista de pariuri, vă recomand un pariu de tip Handicap -4,5 pe perechea Rajeev Ram / Joe Salisbury, la o cotă de 1.62 (cotă preluată de la 1xbit)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis