Connect with us

Tenis

Radu Albot se califică în turul 2 al turneului Rolex ATP Paris 2019

radu albot atp paris

Radu Albot a reușit o victorie importantă împotriva partenerului de dublu, georgianul Nikoloz Basilashvili.

Meciul dintre georgianul Nikoloz Basilashvili și Radu Albot a început la ora 12.30, ora Moldovei și s-a disputat pe terenul secund – Court 2 al turneului ATP Paris Masters 2019.

Cei doi jucători se cunosc extrem de bine, deoarece Nikoloz Basilashvili este nimeni altul decît partenerul de dublu al lui Radu. Cei doi vor juca mîine în primul tur al probei de dublu, împotriva perechii formate din francezii Jeremy Chardy și Fabrice Martin.

Meciul a început pe serviciul lui Radu, primul game fiind cîștigat la zero de jucătorul nostru. În game-ul doi, Albot a reușit break-ul surprinzător de ușor, lăsînd impresia că își dorește foarte mult victoria. Georgianul greșește mult și Radu face 3-0 în doar 7 minute de la începutul meciului.

Gameul 4, servește georgianul. Basilashvili servește puternic dar continuă să greșească. Albot face break și scorul devine 4-0. Deabia în game-ul cu nr. 5, Basilashvili pare să-și revină, spunem pare pentru că acesta nu reușește să trimită mingea în terenul lui Radu, trimițînd aproape de fiecare data în out.

Au trecut doar 18 minute, scorul devine 5-0 pentru Radu Albot. Game-ul șase este cîștigat de georgian. Mi s-a părut un game non-combat din partea lui Radu Albot, probabil nu a vrut să îi administreze un sec 6 la 0 sau a început să obosească.

După cîteva schimburi puternice urmează primul break realizat de georgian . Pare din ce în ce mai determinat să nu cedeze atît de ușor primul set. Scorul devine 5-2. Georgianul este din ce în ce mai stăpîn pe sine, lovește puternic și cîștigă ghem-ul. Scorul devine 5 la 3 pentru Albot.

Urmează serviciul lui Radu. După un joc bun al ambilor jucători, Radu Albot reușește să cîștige primul set cu scorul de 6:3.

La pauză jucătorul nostru pare îngîndurat. Începe setul 2. Jucătorii merg umăr la umăr, scor 30-30 în primul game al setului 2. Radu reușește break-ul. 1-0 și istoria primului set pare să se repete.

Urmează un game cîștigat de Albot, 2-0 și Nikoloz Basilashvili devine din ce în ce mai nervos, lovind cu racheta de pămînt.

După un ghem extrem de disputat, georgianul cîștigă primul game și face 2-1. Urmează serviciul lui Albot cîștigat de jucătorul nostru, 3-1.

Georgianul cîștigă următorul ghem și scorul devine 3 la 2. Urmează un game destul de disputat și un break făcut de jucătorul nostru, 5-2 pentru Albot.

Dezamăgire extremă pe fața lui Basilashvili. Urmează game-ul decisiv pentru Albot, game, set și meci pentru Radu Albot. Scor final 6:3, 6:2.

Pariuri Radu Albot la turneul ATP Paris Rolex Masters

Un meci nesperat de slab pentru Nikoloz Basilashvili. Pontul oferit de noi pentru meciul Nikoloz Basilashvili – Radu Albot este istorie și departe de rezultat. Mă bucur în schimb că Radu a reușit să cîștige acest meci și s-a calificat în turul doi al turneului ATP Paris Rolex Masters 2019.

Pentru calificarea în turul doi, Radu și-a asigurat un premiu în valoare de 35.285 de euro. Jucătorul nostru va juca în turul doi împotriva italianului Andreas Seppi – locul 74 ATP.

Predicția și ponturile pentru meciul dintre Radu Albot și Andreas Seppi vor fi postate în această seară pe portalul Sport 1 Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis