Connect with us

Tenis

Radu Albot se califica in optimile turneului ATP Basel

swiss indoors radu albot

Radu Albot a reușit să trecă marți în trei seturi de sîrbul Dusan Lajovic, scor 2-6, 6-3, 6-4 și va juca miercuri de la ora 20.00, împotriva capului de serie nr.1 și nr.3 ATP, Roger Federer.

După cum scriam și în pontul oferit de echipa Sport 1 Moldova, Radu Albot este un jucător care în primul rînd își dorește să joace tenis. Faptul că va juca miercuri împotriva unui jucător atît de valoros ca Federer, îl va face pe jucătorul nostru să dea totul pe teren.

Roger Federer vs Radu Albot – Miercuri 23 Octombrie ora 20.00

Cei doi jucători s-au mai întâlnit anul acesta la turneul pe suprafață hard de la Miami, turneu pe care de altfel elvețianul l-a și cîștigat. Albot a pierdut meciul în trei seturi, scor 4-6, 7-5, 6-3, însă a demonstrat un joc destul de bun.

La 38 de ani, Roger Federer a dovedit că este încă un jucător de temut, cîștigând anul acesta turneele ATP Halle, ATP Dubai și turneul Miami Masters. În plus a ajuns în finala de la Wimbledon și Indian Wells. Este absolut fenomenal ce a reușit la o vîrstă la care unii jucători „au pus de mult racheta de tenis în cui”.

Predicție Roger Federer vs Radu Albot

În cazul în care vreți pariați pe acest meci vă sfătuiesc să nu o faceți. Roger Federer are o cotă prea mică pentru a merita să pariați pe victoria acestuia.

Albot poate provoca supriza, poate face un meci în trei seturi – așa cum este obișnuit sau poate să piardă meciul la un scor care să nu-i facă cinste.

Dacă țineți să pariați pe acest meci atunci pronosticul oferit de noi pentru meciul dintre Federer și Albot este Peste 19,5 game-uri în meci la o cota de 2.0

Pentru calificarea în optimi, Radu Albot și-a asigurat un premiu în valoare de 28.630 de euro. Cîștigătorul turneului ATP Basel Swiss Indoors va primi un cec în valoare de 430.125 de euro, în timp ce finalistul va primi 216.025 euro.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Roger Federer il face "knock out" pe Radu Albot

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis