Connect with us

Tenis

Radu Albot participă la Noventi Open

noventi open

În urmă cu cîteva zile anunțam prezența lui Radu Albot la turneul de la Rosmalen, Libema Open. Din păcate sau din fericire, văd că nu mai este prezent printre jucătorii anunțați. Nu participă nici la turneul de la Stuttgart, Mercedes Cup, ceea ce m-a făcut să-mi îndrept atenția către următorul turneu din listă, turneul de tenis pe iarbă NOVENTI OPEN.

Am verificat și putem confirma prezența acestuia la turneul pe iarbă de la Halle din Germania, Radu fiind pe lista oficială a celor care vor participa la acest turneu.

Decizia lui Albot de a se retrage de la Rosmalen este o decizie înțeleaptă, Noventi Open fiind un turneu mult mai important, de tipul ATP 500. Premiile sunt și ele pe măsură, organizatorii turneului oferind premii totale în valoare de 2 milioane de euro. O simplă calificare pe tabloul principal îi poate aduce lui Radu un cec în valoare de 14.690€, câștigătorul turneului urmând să primească nu mai puțin de 427.590€

Noventi Open se va desfășura în perioada 17-23 Iunie 2019, pe stadionul GERRY WEBER (capacitate 11.500 locuri), printre jucătorii participanți la turneu numărîndu-se nume grele ale tenisului mondial ca, Roger Federer, Alexander Zverev, Dominic Thiem și Kei Nishikori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis