Connect with us

Tenis

Radu Albot încheie rapid socotelile la Roland Garros

radu albot tenis

Cel mai titrat jucător de tenis din Moldova a pierdut în patru seturi în fața germanului Jan-Lennard Struff, nr. 45 ATP, scor 7:6, 7:6, 6:7, 6:2. Struff a avut nu mai puțin de 58 de greșeli neforțate față de 33 ale lui Albot. Primele trei seturi s-au terminat în tiebreak, Albot cedând cel mai probabil din punct de vedere fizic în cel de-al patrulea set.

Deși casele de pariuri l-au dat favorit sigur pe german, acesta având o cotă de 1.4 în caz de victorie, Albot i-a pus mari probleme lui Struff.  Meciul a durat nu mai puțin de 3 ore și 14 minute, un adevărat maraton pentru ambii jucători.

La proba de dublu, Albot a făcut pereche cu tunisianul Malek Jaziri. Din păcate pentru conaționalul nostru, echipa Albot/Malek a pierdut cu scorul de 2-1 împotriva echipei formate din kazahul Mikhail Kukushkin și belgianul Joran Vliegen.


Următorul turneu de pe lista lui Radu Albot este turneul pe iarbă de la Rosmalen, 2019 Libema Open. Turneul are loc în perioada 10-16 Iunie 2019, fiind un turneu de tipul ATP 250.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis