Connect with us

Tenis

Radu Albot in primul tur al turneului Rolex Masters de la Paris

radu albot

În perioada 26 Octombrie – 3 Noiembrie 2019 se desfășoară la Paris, turneul de tenis masculin pe suprafață hard, Rolex ATP Paris Masters 2019.

Cum sezonul actual este aproape încheiat, jucătorii importanți din tenisul mondial vor încerca să-și adjudece o parte din cele 5,2 milioane de euro puși în joc.

Radu Albot va juca și el în acest turneu, dar mai important este că jucătorul nostru nu a mai fost nevoit să joace în calificări datorită locului ocupat în clasamentul ATP, acest lucru asigurîndu-i un loc direct pe tabloul principal.

Preview Nikoloz Basilashvili – Radu Albot

Radu va juca în cursul zilei de luni în prima rundă a turneului împotriva georgianului Nikoloz Basilashvili – locul 24 ATP.

Interesant este faptul că la dublu, jucătorul nostru face pereche chiar cu Basilashvili, fapt care, credem noi că va influența într-o oarecare măsură primul meci din cadrul probei de dublu, meci pe care cei doi îl vor juca împotriva perechii formate din francezii Fabrice Martin și Jeremy Chardy.

Cei doi jucători s-au mai întîlnit de patru ori, ultimul meci fiind disputat chiar luna aceasta, în cadrul turneului pe suprafață hard, Shanghai TMS. Albot a pierdut atunci în trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-3.

În cele patru întîlniri directe între cei doi, Radu Albot nu a cîștigat niciodată, dar a terminat trei din cele patru meciuri în over 2.5 la seturi, adică Albot a i-a luat georgianului un set.

Părerea specialistului Sport 1 Moldova

Mă aștept la un meci în trei seturi. Albot va căuta și va dori să obțină prima lui victorie împotriva georgianului și sunt sigur că va da totul pe teren, dar nu cred că Radu este în stare să treacă de acesta.

Prezența în primul tur al turneului îi garantează jucătorului nostru un cec în valoare de 19.800$, un motiv în plus pentru Radu să facă un joc bun.

Meciurile lui Radu Albot la turneul pe suprafață hard, ATP Paris – Rolex Paris Masters

  • Basilashvili, Nikoloz – Albot, Radu – 28 Octombrie 2019 – după ora 12.00 – proba de simplu
  • Chardy, J/Martin, F – Albot, R/Basilashvili, N – 28 Octombrie 2019 – după ora 12.00 – proba de dublu

Meciurile pot fi găsit în oferta casei de pariuri online 7777 Moldova, singura casă de pariuri autorizată pe teritoriul Moldovei, precum și la casele de pariuri online neautorizate.

Cote la pariuri Basilashvili, Nikoloz-Albot, Radu

  • Nikoloz Basilashvili – Radu Albot
  • 7777 Moldova | 1.55 – 2.45
  • 1xbit/1xbet | 1.59 – 2.44
  • Parimatch Moldova | 1.57 – 2.41
  • Titan Bet | 1.55 – 2.35
  • Bet365 | 1.50 – 2.50
  • Cotele afișate se pot modifica, acestea fiind cotele la ora scrierii articolului.

Pronostic Nikoloz Basilashvili – Radu Albot

Echipa 1, Rezultat + Total V1 Și Total Seturi > 2.5 – Da ( Nikoloz Basilashvili cîștigă și meciul se va termina în 3 seturi). Cota este preluată de la casa de pariuri online 1xbit.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru cîștigurile sau pierderile suferite de dvs. în urma ponturilor oferite de noi și nici nu suntem responsabili în cazul în care jucați pe site-urile care nu dețin licență. Singura casa de pariuri legala din Moldova este 7777.

Echipa Sport 1 Moldova va prezenta și va oferi predicții pentru toate meciurile lui Radu Albot din cadrul turneului de tenis pe suprafață hard – ATP Paris Rolex Masters 2019.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Radu Albot se califică în turul 2 al turneul Rolex ATP Paris 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis