Connect with us

Ponturi

David Goffin – Radu Albot în semifinalele turneului ATP Halle

atp halle

Radu Albot a reușit o victorie importantă în primul tur al turneului de tenis pe iarbă, ATP Halle, calificîndu-se în optimile de finală după ce a reușit să treacă în 3 seturi de australianul Matthew Ebden, scor 5-7, 6-1, 6-4.

În ultimul timp, Albot este în formă maximă, fiind clasat în acest moment pe locul 40 ATP, cel mai bun loc ocupat vreodată în carieră.

Meciul de mâine este unul extrem de dificil pentru jucătorul nostru, urmând să-l întâlnească în optimi pe belgianul David Goffin, locul 33 ATP.

Casele de pariuri nu îi oferă absolut nici o șansă lui Albot, acesta fiind cotat cu 4.32 în caz de victorie, în timp ce belgianul este cotat cu 1.24 în caz de victorie.

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de două ori, în 2017, ambele meciuri terminîndu-se cu victoria belgianului. Chiar dacă David Goffin a cîștigat ambele meciuri, acesta nu a avut o victorie clară, ambele jocuri terminîndu-se în 3 seturi, cu un total de 3 tie-break-uri.

Meciul fiind pe iarbă, mă aștept la un meci greu pentru ambii jucători și de ce nu o victorie surpriză a jucătorului nostru.

Pronostic David Goffin – Radu Albot

Cum am spus, mă aștept la un meci greu pentru ambii jucători, astfel că un pronostic over 22.5 merită de luat în considerare, în special datorită cotei de 2.11. Un alt pronostic care este posibil să iasă: se va ajunge la tie-break – cotă 2.09 (cel puțin un game se va termina în tie-break). Pentru meciul David Goffin – Radu Albet vom alege un singur pronostic, acesta fiind PESTE 22,5 game-uri în meci.

Over 22,5 Game-uri în meci – cotă 2.11

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Ponturi