Connect with us

Tenis

ATP Basel | Tenis indoor – Radu Albot vs Dusan Lajovic

radu albot

În perioada 21-27 Octombrie 2019 are loc turneul de tenis indoor, ATP Basel 2019, turneu dotat cu premii totale în valoare de 2 milioane de euro.

Onoarea de a deschide competiția o va avea unul din cei mai titrați jucători de tenis din lume, Roger Federer. Acesta va juca meciul inaugural în compania germanului Peter Gojowczyk, locul 111 ATP.

Radu Albot va juca marți în primul tur al turneului împotriva sîrbului, Dusan Lajovic – nr. 32 ATP.

Jucătorul moldovean în vîrstă de 29 de ani nu a avut prea mult succes în ultimul timp, ultima finală disputată fiind în luna februarie a acestui an, în cadrul turneului Delray Beach, turneu de tipul ATP 250.

Meciul dintre Radu Albot și Dusan Lajovic din cadrul primului tur al turneului de tenis ATP Basel va fi unul destul de dificil pentru jucătorul nostru.

De altfel o parte a jucătorilor care participă la acest turneu sunt jucători extrem de buni, printre cei care vor juca zilele acestea regăsindu-se nume sonore ca Stan Wawrinka, Fabio Fognini, Stefanos Tsitsipas, David Goffin, Alexander Zverev și bineînțeles, capul de serie nr.1 al turneului, Roger Federer.

În ultimul timp nu am mai oferit ponturi din tenis, dar fiind vorba despre un jucător moldovean de tenis, și nu un oarecare jucător, ci de cel mai mare jucător de tenis din istoria Moldovei, voi face o excepție și vom oferi un pont pentru acest meci.

Ponturi ATP Basel – Radu Albot vs Dusan Lajovic

Casele de pariuri îl dau pe jucătorul nostru favorit, avînd o cotă de 1.75-1.80 în caz de victorie.

Știm că majoritatea jocurilor lui Albot sunt destul de dificile, fiind un jucător pe care personal îl apreciez, numai și numai pentru faptul că joacă la turnee importante și în compania unor jucători buni, fapt care îl face mai bun ca jucător.

Cei doi jucători nu s-au mai întâlnit niciodată iar dacă meciul s-ar fi desfășurat pe un teren de zgură, cred că aș fi mers pe victoria lui Albot. Deși cred că Albot este în stare să cîștige acest meci, voi merge pe un pronostic over 22,5 game-uri la o cotă de 1.97.

Meciul dintre Radu Albot și Dusan Lajovic va avea loc marți 22 Octombrie 2019, meciul fiind programat după ora 12.00. Puteți paria pe acest meci prin intermediul caselor de pariuri online, 7777 Moldova oferind o cotă de doar 1.88 pentru pontul oferit de noi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Radu Albot se califica in optimile turneului ATP Basel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Tenis