Connect with us

Stiri

Pariuri alegeri prezidentiale in Romania 2019

alegeri romania 2019

Pe 10 Noiembrie 2019 va avea loc prima rundă de alegeri prezidentiale în România. Conform caselor de pariuri, Klaus Iohannis, actualul președinte al României, are cea mai mare șansă de a cîștiga alegerile din 10 Noiembrie, acesta avînd o cotă de 1.20-1.28 în caz de victorie.

Alegerile din România, sunt privite cu interes, în special de românii plecați în afara hotarelor, dar și bineînțeles de cetățenii republicii Molodova care dețin cetățenie și pașaport românesc (mulți obținîndu-l doar pentru a putea lucra legal în Uniunea Europeană).

Cel mai probabil, mulți dintre cei care dețin cetățenie română nu vor participa la vot, dar cu siguranta le va stîrni măcar interesul de a face pariu pe cîștigătorul alegerilor prezidentiale din 10 Noiembrie 2019.

În opinia agențiilor de pariuri, locul 2 este ocupat de candidatul USR, Dan Barna. Un pariu pe victoria acestuia în alegerile prezidentiale din 10 Noiembrie 2019, vă poate aduce de 5 ori suma pariată – adică Barna are cota 5 în caz de victorie.

Pe locul 3 în preferința agentiilor, a caselor de pariuri online, și probabil a instituțiilor de sondaj, se află candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dancilă. Aceasta are o cotă de 8 în cazul victoriei.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Mircea Diaconu și Theodor Paleologu. Diaconu are o cota de 10, în timp ce Paleologu 21. Din punctul de vedere al echipei Sport 1 Moldova, Mircea Diaconu are șanse reale de a intra în turul 2, alături de Klaus Iohannis.

În ce-l privește pe Barna, ultimele dezvăluiri din presa română, în special presa care este alături de candidatul PSD, au făcut ca acesta sa scadă în sondaje. O parte din voturile lui Barna se vor duce către Diaconu sau Paleologu.

Pe surse, Paleologu stă surprinzator de bine în sondaje, însă Diaconu este la o diferență foarte mică față de candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

Datorită faptului că moțiunea de cenzură din parlament împotriva guvernului a trecut, Dancila a scăzut recent în sondajele efectuate. Partidele de dreapta vor căuta să amîne instalarea noului guvern pînă în pragul alegerilor, astfel încît să aducă un plus de voturi în detrimentul candidatului PSD.

În acest caz, fără o mobilizare exemplară a electoratului de stînga, vom vedea în turul 2, doi candidați, Iohannis si Mircea Diaconu.

Unde puteti paria pe rezultatele alegerilor prezidentiale din Romania

alegeri prezidentiale romania 2019

Majoritatea caselor de pariuri care au țintă jucătorii de origine română, au deja în ofertă acest tip de pariu. Secțiunea de pariu pe alegerile prezidențiale din România poate fi gasită în meniul Politica.

Cotele din prezentul articol au preluate de la casa de pariuri online 1xbit și pot suferi modificări în funcție de sumele pariate sau modificările sondajelor de opinie.

Site-ul sport 1 Moldova oferă aceste informații strict cu caracter informativ, analiza și părerile scrise în acest articol sunt părerile personale ale editorilor și content writerilor cu care site-ul nostru colaborarează.

Vă rugăm sa vă informați cu privire la legalitatea plasării pariurilor online în altă parte față de casele de pariuri legale și autorizate în țara în care sînteți sau în care plătiți impozite

Vă rugăm să rețineți că, în Republica Moldova, singura casa de pariuri autorizată este 7777 md.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Stiri