Connect with us

Sport

Moldova vs Albania 21.45 Preliminarii EURO 2020

moldova albania

În această seară, de la ora 21.45, reprezentativa Moldovei va întâlni Albania, într-un meci care nu mai contează.

Dacă acum cîteva luni scriam că este necesară o schimbare în fotbal, mulți dintre vizitatorii site-ului Sport 1 Moldova mi-au sărit în cap, trimițînd revoltați mesaje pe pagina de facebook, revin cu aceeași părere, fotbalul din Moldova este praf.

După înfrângerea rușinoasă cu Andorra, echipa clasată pe ultimul loc, Moldova, va înfrunta selecționata naționalei albaneze. Dacă la începutul meciurilor de calificare, ne gândeam cum să cîștigăm meciuri, acum ne rugăm să marcăm goluri.

Nu este rușine să pierzi după un meci deschis, cu goluri de ambele părți, dar cînd ai un golaveraj de -16 și ai marcat doar 2 goluri în 7 partide, cred că nu mai este nimic de spus.

Albania va pleca astăzi mai mult ca sigur cu cele 3 puncte puse în joc. Să nu uităm că reprezentativa Albaniei, a învins Islanda pe teren propiu, cu un neverosimil 4-2, iar cu Moldova a cîștigat cu 2-0. Turcii ne-au bătut cu 4-0, astfel că aștept ca astăzi, Albania să marcheze cel puțin 2 goluri în poarta noastră.

Pronostic preliminarii campionatul european EURO 2020 Moldova – Albania

Pronosticul oferit de noi este: Albania va marca peste 1,5 goluri în meci la o cotă de 2.36 – pronostic Total 2 Total Individual 2 Peste 1.5 @ 1xbit

Meciul dintre Moldova și Albania, din cadrul preliminariilor EURO 2020 va fi transmis LIVE de postul tv Prime începînd cu ora 21.45. Arbitru principal este englezul Chris Kavanagh, iar meciu se va desfășura pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Sport