Connect with us

Sport

Moldova se califica in semifinalele campionatului de socca 2019

Campionatul mondial socca India Moldova

Moldova a reușit să învingă ieri India în ultimul meci din faza grupelor, scor 3-2, după un meci care spre final a stîrnit furia pariorilor.

Conform comentariilor de pe chat-ul youtube – locul transmisiunilor LIVE de la campionatul mondial de SOCCA, editia 2019, mulți dintre cei care au jucat la pariuri, scriau că au pariat pe Moldova la handicap +.

Acest lucru înseamnă că cei mai mulți se așteptau ca Moldova să cîștige la scor în fața Indiei, lucru de altfel firesc dacă este să luăm în calcul faptul că Moldova – Peru, s-a terminat 10-0, iar India – Peru se terminase 2-2.

Moldova a deschis scorul prin M. Oleg în minutul 6, urmat de golul lui B. Mihai în minutul 13. După pauză, India a marcat în minutul 25 prin M. Fernandes. După 4 minute, scorul devenise 1-3 pentru Moldova, gol marcar de B. Mihai în minutul 29.

Faza care a stîrnit nemulțumirea pariorilor și a fanilor a fost în ultimul minut de joc, cînd jucătorii Moldovei ar fi permis înscrierea celui de-al doilea gol pentru India. Personal nu am văzut ultimul gol al meciului, dar reacția resimțită în online a fost destul de puternică. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-3 pentru Moldova.

Moldova acuzată de blat
Moldova acuzată de blat
Blat Moldova socca

Moldova este lidera grupei F, cu 9 puncte, urmată de Rusia care are tot 9 puncte, dar un meci disputat mai puțin. Rusia va juca astăzi de la ora 16.00 în compania ultimei clasate, Peru.

Deși va pierde mai mult ca sigur primul loc, mai departe merg primele două echipe din fiecare grupă, astfel că Moldova este deja calificată în faza optimilor de finală a campionatului mondial de Socca 2019.

Meciurile pot fi urmărite LIVE pe youtube, prin intermediul canalului oficial International Socca Federation.

Puteți paria pe meciurile din cadrul CM SOCCA 2019 prin intermediul caselor de pariuri online. Vă rugăm să rețineți că în Rep. Moldova, singura casă de pariuri legală este 7777.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Sport