Connect with us

Sport

Igor Dodon intervine în scandalul de pe stadionul Dinamo

igor dodon

Într-o postare pe facebook, președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuțat că accesul pe stadionul Dinamo din Chișinău va rămâne gratuit.

Accesul va fi gratuit, atît pentru copii, cît și pentru sportivii amatori.

Președintele a mai anunțat că a discutat deja cu responsabilii din guvern pentru a găsi soluții privind anternamentul gratuit al copiilor și sportivilor amatori.

Acesta s-a adresat și primăriei Municipiului Chișinău să găsească soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor de pe stadionul Dinamo, dar și pentru amenajarea unor zone și terenuri sportive care să fie accesibile tuturor categoriilor de populație.

Președintele a mai scris că pe viitor va promova și va proteja inițiativele de dezvoltare a sportului din Republica Moldova.

Igor Dodon ironizat pe facebook

Tot pe facebook, fostul prim ministru, Ion Sturza, l-a ironizat pe Dodon

Voi nu ati stiut?! Stadionul Dinamo are un nou portar. Se numeste Igor Dodon! El da drumul la заряткэ la toti, „зa dijeaba”. Maine a promis „День открытых дверей “ (ziua uselor deschise).
Hai, navaliti! ?

Despre scandalul de pe stadionul Dinamo din Chișinău

În urmă cu câteva zile mai mulți sportivi au relatat în mediul virtual că nu se mai pot antrena pe stadionul Dinamo din Chișinău.

Sportivul în vîrstă de 15 ani, Adrian Șchiopu, a postat pe pagina sa de facebook că nu i s-a permis să se antreneze pe stadion, fiind suspendată folosirea dușurilor și accesul la vestiare. Ulterior, acesta a fost efectiv dat afară din stadion.

Sportiva Ana Cazacu, una din cele mai cunoscute sportive pe plan internațional a fost și ea la rîndu-i dată afară din complex, nu înainte să fie martoră la „expulzarea” lui Adrian.

Sper din tot sufletul sa se ia măsuri. Am ajuns la ceea ca suntem obligați sa achitam pentru un mod sănătos de viața. noi ducem faima țării peste hotare, statul nu ne da un bănuț pentru cheltuielile care noi din buzunarul nostru le achitam și inca trebuie sa mai achitam pentru permisiunea de a alerga la stadionul de stat care e întreținut din banii statului și care la rândul lor se iau tot de la noi și părinții noștri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Sport