Connect with us

Sport

Fortuna Sittard cistiga cu ultima clasata gratie dublei realizate de Vitalie Damascan

vitalie damascan

Vitalie Damascan a reușit sîmbătă 14 Decembrie 2019 o dublă în meciul disputat de echipa sa Fortuna Sittard, împotriva ultimei clasate, RKC Waalwijk.

Meciul nu a fost lipsit de spectacol, oaspeții conducându-i pe cei de la Fortuna Sittard încă din minutul 8, grație golului marcat de mijlocașul Hans Mulder.

Sittard a reușit să restabilească egalitatea cinci minute mai târziu prin Mark Diemers. În minutul 31, Clint Leemans reușește să marcheze în poarta gazdelor, aducându-i iar în avantaj pe cei de la RKC Waalwijk.

În ultimul minut al primei reprize, jucătorul moldovean Vitalie Damascan a reușit să egaleze printr-un șut superb pe centrul porții. Scor la pauză 2-2.

Repriza a doua a fost mai săracă în goluri, Damascan reușind să aducă victoria echipei sale în minutul 58 printr-o finalizare superbă cu capul. Scor final 3 la 2.

Grație victoriei, Fortuna Sittard face 18 puncte și urcă pe locul 14 în prima divizie Olandeză. Locul 1 este ocupat de Ajax, urmat de Alkmaar, ambele echipe avînd câte 41 de puncte.

Echipa lui Damascan va juca marți în cupa Olandei împotriva celor de la Zwolle.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Sport