Connect with us

Sport

Campionatul mondial de socca | Moldova vs Peru 10:0

campionatul mondial de socca

Dacă la fotbal suntem praf și nu reușim să înscriem măcar cîteva goluri, ca sa nu mai vorbesc de vre-un meci cîștigat , la campionatul de socca suntem pe „val” cum spun tinerii în ziua de azi 🙂

Țin să precizez că tata google, cum îmi place să-l numesc, mi-a dat ceva de furcă pînă am reușit să-i explic că socca nu este soccer și eu vreau să caut cuvîntul socca și nu soccer – adică fotbal.

Sincer să fiu, este prima oară cînd aud de socca, și din ce am înțeles, acest sport este un fel de mini-fotbal.

Am ținut neapărat să postez despre rezultatele obținute de sportivii noștri la socca (promit să scriu și despre cei care mi-au tot dat mesaje cu rezultate la sporturi de care nu am auzit sau am auzit prea puțin).

Revenind la campionatul mondial de socca, sportivii noștri au obținut miercuri o victorie cu 10-0 împotriva celor din Peru, goluri marcate de M. Oleg 8′, C. Sergiu 9′, M. Oleg 17′, V. Golovatenco 27′, P. Serghei 29′, V. Golovatenco 30′, T. Vitalie 34′, V. Golovatenco 39′, V. Golovatenco 39′ și G. Ploniș 40′.

În cursul zilei de astăzi, Moldova va întîlni India, echipă care a terminat la egalitate cu Peru, scor 2-2. Ne așteptăm astfel la o nouă victorie a reprezentativei noastre.

Moldova face parte din Grupa F, alături de Rusia, Spania, India și Peru.

Campionatul mondial de socca se desfășoară în perioada 12-20 Octombrie 2019, în Creta – Grecia. Meciurile sunt transmise live pe youtube, căutați acolo după cuvîntul cheie: Socca World Cup 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Sport