Urmărește-ne

Taekwondo

Seminar tehnic al Uniunii Asociațiilor Taekwon-do ITF din Republica Moldova

Sala sportivă a Liceului Dacia din Chișinău a devenit arena improvizată a unui concurs la arte marțiale. Uniunea Asociațiilor Taekwon-do ITF din Republica Moldova, condusă de către Ion Postu, maestru 7 dan, a desfășurat Seminarul Tehnic Național, ediția 2022.
Odată cu apropierea finalului sezonului competițional 2022, Uniunea Asociațiilor Taekwon-do ITF din RM pune accentul pe verificarea cunoștințelor tehnice și tactice acumulate pe parcursul unui an de activitate în scopul acordării centurilor de un grad avansat pe scara valorică din taekwondo. Exercițiile practice au fost conduse de președintele Uniunii Ion Postu, iar la compartimentul lovituri prin spargere îndrumător a fost antrenorul Ivan Iliev, președinte al Clubului sportiv Spartan din Cahul.
Manifestarea din capitala Moldovei a constituit și un examen de verificare pentru pasionații stilului ITF din sudul republicii, care urmează să evoluieze în scurt timp la Cupa Primarului municipiului Cahul, programată pentru ziua de 29 octombrie. (autor: Nicolae Buceațchi)

Mai multe din Taekwondo