Connect with us

Ponturi

Preliminarii EURO 2020 | Moldova – Andorra

Sâmbătă 8 Iunie 2019 are loc meciul de fotbal dintre Moldova și Andorra. În acest moment, reprezentativa noastră ocupă ultimul loc în clasament. După primele două meciuri disputate (Kazakstan vs Moldova 1-0 și Moldova vs Franța 1-4), echipa noastră are posibilitatea să obțină primele 3 puncte în preliminariile campionatului European de Fotbal din 2020.

Cu un golaveraj de -7 după primele două meciuri, Moldova are nevoie de goluri. Ambele echipe au primit o grămadă de goluri în  primele două meciuri iar Moldova are neapărat nevoie de victorie și de multe goluri, ca să mai repare ce se poate repara. Echipa Sport 1 Moldova se așteaptă la un meci cu minim 2-3 goluri.

După o pauză de 5 ani revine la naționala Moldovei și jucătorul celor de la Sfîntul, Alexandr Suvorov

Meciul dintre Moldova și Andorra se va desfășura pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 19.00.

Moldova – Andorra la casele de pariuri

Moldova este favorită la casele de pariuri, având o cotă de 1.55. De partea cealaltă un pariu pe victoria Andorrei v-ar aduce de 8 ori suma pariată, Andorra având o cotă de 8.2.

Deși casele de pariuri și majoritatea specialiștilor văd un joc închis fără goluri, echipa noastră propune un pronostic de peste 2,5 goluri înscrise în meci la o cotă de 2.55

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Ponturi