Connect with us

Ponturi

Cota 1 pentru victoria FCSB în fața celor de la Milsami

milsami europa league

Casele de pariuri online nu oferă nici o șansă echipei moldovenești Milsami Orhei, casele de pariuri oferind cota de 1.01 în cazul în care doriți să pariați pe victoria FCSB.

După înfrângerea neașteptată suferită pe teren propiu de Sheriff Tiraspol în fața georgienilor de la Saburtalo Tbilisi; scor 0-3, urmează cel mai probabil și o înfrângere a celor de la Milsami, cel puțin asta zic specialiștii.

Cred totuși că va fi un joc echilibrat, cel puțin la început. Milsami este o echipă care are un joc echilibrat, fiind după Sheriff, echipa care a primit cele mai puține goluri în actualul sezon al Diviziei Naționale. Nu putem însă să ne bazăm pe acest lucru, Sheriff primise doar 4 goluri, dar a primit 3 în meciul din preliminariile Ligii Campionilor.

Ponturi și Pronosticuri pentru meciul FCSB – Milsami

FCSB – Milsami este un meci de evitat, un meci pe care nu prea se merită să pariezi, în special datorită cotelor foarte mici oferite de casele de pariuri online. De aceea mă voi aventura să ofer un pronostic de sub 4,5 goluri pe meci la o cotă de 1.86, cotă preluată de pe site-ul 7777.

FCSB – Milsami

Meciul FCSB – Milsami se va desfășura pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu – România, începînd cu ora 21.30.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Ponturi