Connect with us

Ponturi

ATP Wimbledon 2 Iulie 2019 | Pronostic Jan-Lennard Struff vs Radu Albot

wimbledon

Radu Albot (40 ATP), cel mai titrat jucător de tenis din Moldova îl va întîlni în cursul zilei de miercuri pe germanul Jan-Lennard Struff (33 ATP) în primul tur al turneului pe iarbă de la Wimbledon.

Cei doi jucători s-au mai întîlnit pînă acum de cinci ori, Albot reușind să cîștige în fața germanului doar o singură dată. Cei doi s-au întîlnit ultima oară la sfîrșitul lunii Mai, la French Open, Struff reușind să se impună foarte greu în fașa jucătorului nostru, scor final 7-6(2), 7-6(3), 6-7(4), 6-2.

Pronostic Jan-Lennard Struff vs Radu Albot Wimbledon 2019

Chiar dacă cei doi au mai jucat de cinci ori împreună, nu s-au întîlnit niciodată pe iarbă, unde conform statisticilor, germanul are un avantaj superior față de Radu Albot.

În general Albot este un jucător care nu se dă bătut foarte ușor, majoritatea jocurilor sale terminîndu-se în over la game-uri.

Fiind un turneu pe iarbă nu pot pronostica un over pe game-uri, dar mă aștept să cîștige cel puțin 1 set în fața lui Struff.

Pronosticul sport1 pentru meciul dintre Jan-Lennard Struff și Radu Albot este peste 3,5 seturi la o cotă de 1.7, cotă preluată de la casa de pariuri online 1xbit. Victoria lui Albot este răsplătită cu o cotă de 3.86, în timp ce victoria germanului are o cotă medie de 1.30.

După cum vedeți nu i se acordă șanse prea mari jucătorului nostru, de aceea chiar și cîștigarea unui singur set este recompensată destul de bine de casele de pariuri. Mă aștept ca germanul să cîștige meciul dar sunt sigur că Albot o să joace la fel de bine ca de obicei și să nu o cedeze prea ușor meciul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Ponturi