Connect with us

Poker

Daniel Negreanu a semnat contract cu un nou site de poker online

ggpoker

Jucătorul de origine română Daniel Negreanu a anunțat pe contul de socializare Twitter că a semnat un contract de sponsorizare cu site-ul de poker online, GGpoker.

Daniel Negreanu a părăsit Poker Stars anul acesta chiar înainte de campionatul mondial de poker WSOP, alăturîndu-se altor nume mari care au decis să plece de la Stars în ultimul timp.

Spre surprinderea multor jucători de poker online, Daniel Negreanu a ales să semneze un contract de publicitate cu un site mai puțin cunoscut jucătorilor din Europa, însă extrem de popular în rîndul jucătorilor asiatici.

Se pare că GGpoker este raiul jucătorilor high-stakes,mulți milionari chinezi alegînd să joace pe acest site.

Conform postării pe rețeaua Twitter, Negreanu a menționat că GGpoker oferă turnee de poker cu premii garantate în valoare de peste 50 de milioane de dolari!

Pentru a sărbători aducerea lui Negreanu în echipa Pro GGpoker, site-ul oferă o promoție în exclusivitate prin care aveți posibilitatea să jucați LIVE cu acesta. Prin promotia 100,000 Guaranteed Daniel Negreanu Challenge vă puteți califica la un turneu care va fi sub forma unei mese finale. Premiul pus în joc de organizatori este de 100.000$.

GG Poker oferă un bonus de 200% pînă la 600$ tuturor celor care deschid cont pe site. Depunerea minimă pe site este de 10$.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Poker