Connect with us

futsal

Campionatul european de futsal. Calificari Grecia – Moldova

Futsal Moldova

Vineri 9 Aprilie 2021, începând cu ora 18.00, echipa reprezentativă țării noastre va întîlni reprezentativa Greciei în meciul cu numărul cinci al grupei 3.

Moldova ocupă locul 3, avînd două înfrîngeri, o victorie, un egal și un golaveraj de 11 goluri marcate și 15 primite. În cursul zilei de astăzi echipa noastră are planificat ultimul antrenament împreună cu sesiunea teoretică.

Tot teoretică este și șansa Moldovei de a merge mai departe. Avem nevoie de victorie în ultimele două meciuri, în timp ce Slovacia să facă astăzi remiză sau să piardă împotriva liderului acestei grupe Azerbaijan.

Ultima partidă din actuala campanie de calificare, naționala de futsal va juca contra reprezentativei Slovaciei. Meciul va avea loc marți 13 aprilie pe Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF”.Meciul va începe la ora 18.30.

Dacă vreți să pariați pe succesul echipei noastre, trebuie să știți că meciul de vineri nu se află în oferte niciunei case de pariuri online. În schimb puteți paria pe celălalt meci al grupei, Slovacia – Azerbaijan.

Cote meci futsal Slovacia – Azerbaijan

  • Victorie Slovacia, cota 3.56
  • Egal – 5.1
  • Victorie Azerbaijan, cota 1.66
  • Total individual 2 – peste 2,5 goluri, cota 1.42
  • Echipa 1 Să Înscrie Un Gol În Ambele Reprize – Nu, cota 1.59
  • Cotele au fost preluate de pe 1xbit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in futsal