Connect with us

Fotbal

La două zile de la golul pentru PSG, Virgiliu Postolachi semnează cu Lille

virgiliu postolachi lille

Atacantul în vîrstă de doar 19 ani, Virgiliu Postolachi, a părăsit PSG la numai două zile după ce a marcat un gol fabulos în amicalul cu Dynamo Dresda.

Postolachi este născut la Edineț, dar a crescut în Franța și s-a alăturat academiei de fotbal PSG în anul 2013. În 2018 a semnat primul său contract profesionist și a evoluat în UEFA Youth League, marcând două goluri pentru Paris Saint-Germain în toate cele 6 partide jucate.

Postolachi a devenit cetățean român la sfîrșitul lui Septembrie 2018, dorind să evolueze pentru naționala de fotbal a României. Din păcate, Postolachi este în dispută cu Federația Moldovenească de Fotbal pe această temă, cei din urmă dorind să împiedice convocarea acestuia. Cazul este acum la FIFA, urmînd ca în toamnă să decidă dacă îl lasă pe Postolachi să evolueze pentru naționala de fotbal a României sau va juca pentru reprezentativa Moldovei.

Postolachi a semnat cu vice-campioana Franței, Lille, un contract pentru următorii patru ani. În această seară de la ora 22.00, Lille are programat un meci amical împotriva portughezilor de la Braga, astfel că există o probabilitate destul de mare ca jucătorul moldovean să joace primul său meci în tricoul vice-campionilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal