Connect with us

Fotbal

Etapa 14, Dinamo – Sfîntul, pronostic Zimbru – Codrul Lozova

zimbru chisinau

Azi avem ultimele 2 meciuri ale etapei cu nr.14, Dinamo – AutoClub vs Sfîntul Gheorghe și Zimbru vs Codrul Lozova.

Cum locul 1 va fi mai mult ca sigur cîștigat de Sheriff, între Sheriff și ocupanta locului 2, Milsami, fiind o diferență de 10 puncte, bătălia se va duce pentru locurile 2 și 3. Astfel, Sfîntul are neapărat nevoie de victorie pentru a trece pe locul 2, deci mă aștept să cîștige fără probleme meciul de azi.

În schimb meciul dintre Zimbru și Codrul Lozova este unul extrem de interesant, ambele echipe avînd nevoie disperată de puncte pentru a putea scăpa de retrogradare.

Pariuri Zimbru vs Codrul Lozova

La casa de pariuri 1xbet avem listat doar meciul dintre Zimbru și Codrul Lozova, ceea ce oricum e destul de bine, mai ales că majoritatea caselor de pariuri online se feresc să listeze meciurile din divizia națională.

Ambele echipe, atît cei de la Zimbru, cît și cei de la Codrul, au reușit să marcheze foarte puține goluri în actuala ediție a diviziei naționale. În schimb cele două echipe au o medie de peste 1,5 goluri primite pe meci.

Pronostic Zimbru vs Codrul Lozova – 22.06.2019 ora 18.00

Chiar dacă Zimbru a marcat doar 5 goluri în 13 partide, mă aștept ca azi să marcheze 2 goluri împotriva ultimei clasate, Codrul Lozova.

Pronosticul nostru pentru acest meci este că Zimbru va marca minim 2 goluri în meci. Total Individual 1 Peste 1.5 la casa de pariuri online 1XBET

Rezultatetele înregistrate ieri: Speranța – Milsami 0-1, Sheriff – Petrocub-Hînceşti 2-0.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal