Connect with us

Fotbal

Echipele noastre, Sheriff, Speranța și Milsami OUT din Europa

milsami fcsb

Sheriff Tiraspol, Speranța Nisporeni, Milsami Orhei – 3 meciuri, peste 270 de minute de joc, zero goluri marcate de echipele noastre.

Am apucat să mă uit la meciul dintre FCSB și Milsami. Un meci anost, un meci în care jucătorii noștri au mers la Giurgiu, așa cum merge mielul la tăiat de Paște. Nu știu dacă a fost neputință sau lipsa unei motivații de joc, dar pentru Milsami, scorul de 2-0 a fost ca o victorie, se putea și mai rău.

De partea cealaltă, FCSB s-a mulțumit cu acest scor și nu a vrut să forțeze mai mult. Au jucat ca la antrenament, și-au permis să rateze ocazii colosale, și numai lipsa de interes a românilor a făcut ca FCSB – Milsami să nu se termine cu un over 4,5.

Mă așteptat la un rezultat sub 5 goluri, de aceea am și ales pronosticul de under 4,5 atunci cînd am dat pontul pentru meciul acesta, dar sincer mă așteptam să se marcheze 3 sau chiar 4 goluri.

Din punctul meu de vedere, echipele noastre sunt OUT din Europa. Nu avem potențialul de a recupera golurile primite în tur. Mai este cineva de părere că fotbalul Moldovenesc trebuie schimbat din temelii, că este nevoie de jucători tineri, infuzie de capital și legi care să poată duce la investiții în sportul rege?

Rezultatele echipelor noastre în Europa League și Liga Campionilor – preliminarii

  • Sheriff Tiraspol (Mda) – Saburtalo Tbilisi (Geo) 0 – 3
  • Speranta Nisporeni (Mda) – Neftci Baku (Aze) 0-3
  • FCSB (Rou) – Milsami (Mda) 2-0
  • AEK Larnaca (Cyp) – Petrocub (Mda) 1 – 0

Sheriff va juca returul pe 16 Iulie, urmînd ca echipa calificată mai departe să joace în următorul tur cu Dinamo Zagreb.

Cei de la Neftci Baku vor juca în următorul tur cu rușii de la Arsenal Tula, în timp ce FCSB vor întîlni cel mai probabil echipa armeană Alashkert.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Moldova vs Albania 21.45 Preliminarii EURO 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal