Connect with us

Fotbal

Campionatul belgian Jupiter Pro anulat, Club Brugge campioană

club brugge

Mai bine de jumatate din populația globului este în acest moment afectată de pandemie iar una din industriile care suferă pierderi semnificative este industria pariurilor. Astfel, sute de milioane de pariori sunt în acest moment afectați de întreruperea celor mai importante competiții sportive.

Cum nu prea sunt șanse ca această pandemie să se termine prea curând, după mai multe luni de întrerupere campionatele de fotbal sunt nevoite să termine anul competițional și să declare câștigătoare ocupantele locurilor 1.

Conform unor informații care circulă în acest moment în presa internațională, Divizia 1 a ligi profesioniste de fotbal din Belgia, Jupiter League, va fi prima liga care va fi oficial anulată din cauza pandemiei COVID-19.

Club Brugge se află în acest moment pe prima poziție a clasamentului, la 15 puncte de ocupanta locului secund, Gent. Locurile 3 și 4 revin echipelor Sporting Charleroi și Antwerp.

În divizia a 2-a a campionatului olandei, Fortuna Sittard, echipă la care joacă și atacantul Vitalie Damașcan se află pe locul 16, loc care se califică din fericire pentru baraj. Nu se știe ce se va întâmpla în cazul în care barajul nu se va mai disputa. Revenim cu detalii.

În campionatul nostru, primele meciuri ale diviziei 1 ar fi trebuit să aibă loc sîmbătă 4 Aprilie 2020. Pe site-ul federației moldovene de fotbal, meciurile apar doar ca amînate pe perioadă nedeterminată (pînâ la expirarea stării de urgență).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal