Connect with us

Fotbal

14 Noiembrie 2019 | Franta – Moldova. Care este costul biletelor

bilete franta moldova fotbal

Pe 14 Noiembrie 2019, echipa reprezentativă a țării noastre va face deplasarea pe Stade de France, Saint-Denis, pentru meciul cu Franța din cadrul preliminariilor pentru EURO 2020.

În cele opt meciuri disputate în grupa H, Moldova a reușit să adune doar 3 pumcte, avînd un golaveraj de 2 la 22 (2 goluri marcate și 22 de goluri primite).

Bilete pentru meciul Franta – Moldova

Biletele pentru meciul dintre Franta si Moldova pot fi procurate prin intermediul site-ului fest.md. În acest moment, pe site, nu mai sunt disponibile decît bilete pentru zona B, costul acestora fiind de 300 de lei.

Plata biletelor se face online, prin intermediul cardului bancar sau la terminalele BPAY (MMPS) și RunPa. Biletele sunt emise în sistem electronic, fiind nevoie să prezentați biletul electronic printat – tipărit.

Pentru a evita posibilele fraude, trebuie să păstrați biletul electronic într-un loc sigur și să nu lăsați ca acesta să fie copiat de alte persoane.

Nu aveți nevoie de viză pentru a călători în Franta, cu condiția ca pașaportul pe care-l dețineți să fie de tip biometric și să aibă o valabilitate de minim 6 luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal