Connect with us

Fotbal

10.000 de români la meciul Anglia U21 – România U21

euro u21

Din cele 14.000, aproximativ 10.000 de bilete la meciul Anglia U21 – România U21 au fost vîndute fanilor români!

Va fi o atmosferă incendiară pe stadionul Orogel Dino Manuzzi din Cesena, România urmînd să întîlnească Anglia în cel de-al doilea meci al grupei C.

După înfrîngerea inexplicabilă din primul meci împotriva Franței, scor 2-1, Anglia trebuie să cîștige în această seară, altfel își va lua rămas bun de la actuala ediție a campionatului European U21.

România vine după o victorie importantă împotriva Croației, scor 4-1, avînd un moral excelent înaintea meciului cu Anglia. De partea românilor vor fi și cei peste 10.000 de suporteri de origine română, aceștia reprezentînd cel mai numeros grup etnic după italieni – în Italia aflîndu-se în acest moment aproximativ 1,2 milioane de români!

Anglia U21 – România U21 la casele de pariuri

La casele de pariuri România nu este cotată cu nici o șansă de victorie, pur și simplu nu crede nimeni în victoria României, astfel că o victorie a țării vecine este cotată la 5.6, în timp ce Anglia are o cotă de 1.49

Bookmakerii se așteaptă la un meci cu multe goluri, astfel că un over de 2.5 are o cotă de 1.6. Personal voi merge pe acest pont, depinde foarte mult cine va înscrie primul gol. Dacă va marca România, sigur se va dezlănțui iadul, iar englezii vor ataca riscând să creeze spații libere, de care pot profita jucătorii naționalei României

Pronostic Anglia U21 – România U21, peste 2,5 goluri @ 1.60

Cotele sunt preluate de la casa de pariuri online 1xbet. Vă recomand să verificați și cotele la alte case de pariuri, deoarece am observat diferențe substanțiale.

Pentru pariorii profesioniști recomand exchange-ul Matchbook – vezi aici. Efectiv nu jucați împotriva casei de pariuri, ci împotriva altor pariori, puteți să vindeți cote pentru anumite meciuri, etc. Atenție! Matchbook nu oferă bonusuri jucătorilor din Moldova.

Meciul începe de la ora 19,30 și este transmis live de televiziunea română TVR1,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

More in Fotbal