Urmărește-ne

Futsal

AS Moldova futsal participă la cea de-a V-a ediție a turneului LF5e

Au jucat fotbal în Moldova și au păstrat dragostea față de acest joc după ce s-au transferat cu traiul în Canada. Vorbim despre echipa de futsal AS Moldova.

Formația de amatori AS Moldova futsal participă la cea de-a V-a ediție a turneului LF5e (Ligue de Futsal 5 Etoiles), reușind la ora actuală să obțină cinci victorii și locul cinci în clasamentul provizoriu.

Obiectivul echipei, după cum menționează antrenorul Valeriu Puitîrziu, este reeditarea succeselor din 2018 și 2019, când AS Moldova futsal s-a calificat în finala mare. La meciul ordinar jucătorii noștri au repurtat o victorie categorică cu scorul de 14-5 în fața debutantei Fuego FC. Patru reușite i-au aparținut lui Vladimir Tutunaru, care deține supremația în clasamentul golgheterilor cu 27 de goluri marcate. În topul celor mai buni marcatori mai figurează Vladimir Grosu (12) și Victor Vestea (9).

Unul dintre cele mai importante meciuri va avea loc pe 26 februarie, când AS Moldova futsal se va duela cu lidera clasamentului Athletico Laval.

autor: Nicolae Buceațchi

Mai multe din Futsal